Skip to content

Google analytics expert certification

  • by
Google analytics certificate

Met trots melden we u dat we het Google Analytics expert certificaat behaald hebben! 

Met Google Analytics brengt u het verkeer naar uw website in beeld. U kan kijken welke pagina’s het meest bekeken worden of vanuit welke linken gebruikers bij u terecht komen. U kan kijken wie uw klanten zijn, van waar komen ze, gebruiken ze een smartphone, tablet of pc. Zodoende kan u de effectiviteit meten van de verschillende marketing kanalen die u gebruikt om uw website of bedrijf te promoten (Bv: Facebook, Linkedin, Google Adds, Instagram, mailing..).

Ons motto is “meten is weten”. Wij vinden het belangrijk om de effectiviteit van onze campagnes aan te tonen. Bij elke website die we bouwen. Bij elke opdracht die we voor een klant uitvoeren, gaan wij steeds Google Analytics activeren zodat onze klanten maar ook wij hier optimaal gebruik van kunnen maken. Het mooiste aan deze dienst van Google is het dat het gratis is en beschikbaar voor iedereen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *